Friskpresset æblesaft med et pift af rødbede

I øjeblikket bruger vi vores saftpresser ret regelmæssigt.

Vi har nemlig en masse dejlige æbler i haven, og vi kan slet ikke nå at spise dem allesammen. Mange falder ned, og hvis ikke de bliver brugt temmelig hurtigt, er de ikke meget værd.

Så vi laver friskpresset æblesaft i hvert fald en gang om ugen. Vi plejer at putte et par gulerødder i også. Den blanding kan vi godt lide. I dag har vi i stedet for piftet æblerne op med en lille rødbede, og det har givet saften en rigtig god smag og en flot farve.

Vi nyder, at vi kan hente råvarerne til sådan en omgang dejlig, økologisk juice lige ude i vores egen have.

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det smager nemlig bare så dejligt.
    Har du prøvet at bruge frisk ingefær i dine juicer? Det er en meget karakteristisk smag, men jeg er vild med den.

    1. Ja, vi har prøvet at komme ingefær i æble/gulerodjuicen (på din anbefaling). Vi kom til at putte lige vel meget i, men den er ikke tosset og skal absolut prøves igen i lidt mere beherskede mængder 🙂

  2. Det er så lækkert. Min saftpresser står lidt stille, for det er ærligt talt lidt bøvlet med rengøring, når man ikke har opvaskemaskine….

    1. Rengøringen er det værste ved at bruge maskinen, det er vi helt enige om, men når man har frugt og grønt til overflod i haven, er der ikke rigtig nogen gode grunde til ikke at lave juice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.