Reddet fra regnen

Det var det vildeste regnvejr her i Holme-Olstrup i går eftermiddags. Det var tiltrængt med vand til haven, så der skal ikke lyde klager fra min side.

Regnvejret varede bare et par timer, men der kom virkelig meget vand. Hvis ikke vi  havde været nødt til det, havde vi slet ikke begivet os udenfor, mens det stod på. Men vi havde lovet at hente Sander i SFO’en, så der var ingen vej udenom. Vi blev sjaskvåde bare af at løbe fra døren og hen til bilen i carporten – og der er altså ikke ret langt. Til gengæld var det tørvejr, da vi nåede frem til skolen bare tre kilometer væk.

Inden regnen kom, havde jeg heldigvis været ude og redde mine pæoner. De ville være blevet slået til plukfisk af den kraftige regn, så det var godt, at jeg fik taget dem ind. Nu står de og pynter her i køkkenet. Sidste år havde jeg mange pæoner, men i år blev det kun til tre. Der var ellers temmelig mange knopper, men kun tre udviklede sig. Det skyldes sandsynligvis vandmangel. Nu er der til gengæld kommet vand, så hele haven formentlig kan klare sig det næste stykke tid.

Mens mine pæoner altså blev reddet fra regnen, er rigtig mange andre planter i haven helt sikkert blevet reddet af regnen.

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Der var du hurtig!
    Mine (før så) flotte, hvide pæoner har smidt alle kronbladene nu. Ærgerligt, men som du siger, det var godt vi fik noget vand.

  2. Flotte pæoner, godt du fik dem reddet 🙂 Mine vil ikke i år. Jeg har 5 planter, hvoraf kun 1 gider at blomstre, og så er der 1 knop i 1 af de andre. ret tarveligt, synes jeg.

    1. Pæoner er bare dejlige! Jeg har kun en enkelt plante, men sidste år havde den et væld af blomster, men altså kun tre i år – jeg giver manglen på regn skylden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *