Lidt nyt i mit køkken

Igennem nogen tid har jeg været på udkig efter nye skærebrætter.

Det skulle være rigtige skærebrætter af træ, som jeg sværger til. Jeg kunne bare ikke rigtig finde nogen. Enten var de for store, eller også havde de ikke lige præcis den facon, jeg havde tænkt mig. Eller også var de alt for dyre.

Da vi gik rundt på messen på Ledreborg i går, dukkede de helt rigtige skærebrætter pludselig op, helt uden vi havde kigget efter dem. Først fik Henrik øje på pæne, pæne ting af oliventræ heriblandt også skærebrætter. De havde endda den helt rigtige facon, så sådan et måtte vi have med hjem. Lidt senere fandt vi et andet bræt, som også var helt rigtigt efter vores mening.

Endnu et eksempel på, at når man leder efter noget bestemt, er det svært at finde – men det dukker op, når man holder op med at lede.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Den er klassisk – gælder også, når man er ude efter noget bestemt tøj …
    Jeg tænkte ‘oliventræ’, lige da jeg så dit billede … sjovt, at det er så karakteristisk, lige netop det træ. Men det er smukt!

    1. Ja, hvem har ikke forsøgt at finde en pæn kjole lige før en stor fest – det er som regel helt umuligt, men når man ikke mangler en pæn kjole, så er den der 😉
      Oliventræ er nemlig meget karakteristisk – og rigtig, rigtig pænt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *