Ledreborg i blæst og sol

Som der efterhånden er tradition for, har der været afholdt Livsstilsdage på Ledreborg i pinsedagene.

Vi har været en tur deroppe i dag. Vi var heldige at kunne gå en runde og kigge på de mange boder og stande i solskinsvejr. Det var lidt køligt, og det blæste noget, men det var tørvejr og solskin, så det var faktisk helt fint. Der var ikke så mange mennesker, som vi oplevede deroppe sidste år, hvor vejret var en del lunere, end det har været i dag. Det var  dejligt, at der ikke var så tætpakket.

Der var som altid meget at kigge på. Jeg lod mig især betage af de mange smukke hortensiaer, men der kom ikke nogen med hjem. Jeg har allerede de  hortensiaer, vi har plads til,  og jeg fik en ny så sent som sidste søndag – så jeg måtte nøjes med at beundre planterne.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *