Smukke blomster i massevis

På Mors Dag blev jeg virkelig forkælet med blomster.

De smukke buketter står stadigvæk rigtig flot. I den ene er der  nogle blomsterknopper, der først begynder at springe ud nu og får buketten til at forandre sig på den fineste måde. Det er dejligt og fascinerende.

Men jeg har brug for hjælp, for i den ene buket er der en del af de smukke blomster forrest/nederst i billedet herover. Jeg kender dem godt, og synes rigtig, rigtig godt om dem, men jeg ved ikke, hvad de hedder. Er der nogen, der ved det?

Jeg ved godt, at jeg har skrevet temmelig meget om blomster den senere tid – det er altså ikke fordi jeg vil til at gøre min blog til en blomsterblog, jeg er bare så heldig at have mange kønne blomster at glæde mig over lige i øjeblikket.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *