Det burde du have vidst

Jeg har læst Det burde du have vidst af Jean Hanff Korelitz.

Bogen handler om Grace, der er psykoterapeut og bor på Manhattan sammen med sin mand og deres tolvårige søn. Grace har netop skrevet selvhjælpsbogen Det burde du have vidst. Kort tid før bogen skal udgives, sker der dramatiske ting. Pludselig befinder Grace sig i en situation, hvor det går op for hende, at hendes tilværelse ikke er helt så perfekt, som hun har gået og troet.

Da jeg havde læst de første par kapitler, var jeg ikke helt sikker på, om jeg ville læse bogen til ende. Der var lidt for meget amerikansk overklasse-sorgløshed over hele linjen. Det ændrede sig drastisk. Før jeg fik set mig om, var jeg så grebet af handlingen, at jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Spændende! Jeg har faktisk læst om og overvejet både den og Kvinden som forsvandt, som der henvises til foroven. Men jeg har lige en stak, som jeg synes, jeg bør læse først. I hvert fald nogle af bøgerne i stakken 😉 Har du læst Kvinden, der forsvandt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *