Fredagssnold

Henrik har hentet Sander i børnehaven i dag.

Jeg blev hjemme, for jeg slås med en rigtig træls virus, som der ikke er nogen som helst grund til at dele med nogen. Måske var jeg blevet hjemme under alle omstændigheder, for det er faktisk allerhyggeligst, når kun en af os henter. Man får sådan en god snak, når man er på tomandshånd med Sander.

Der hersker desuden en stiltiende aftale. Det er noget med, at når Farfar henter Sander i børnehaven alene, så skal de til købmanden og snolde. I dag købte de kanelsnegle, har jeg fået at vide.

De hygger sig, gør de.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er nemlig skønt med den nære kontakt. Jeg får lov at passe det ene barnebarn i dag og det andet i morgen, og det skal blive nydt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *