En god start

Godt nok er det gråvejr – men her skinner solen alligevel.

Da jeg kom ud fra badeværelset her til morgen, var der en besked på min mobil. Det var et “Go’ morgen farmor og farfar” ledsaget af et foto af en morgenfrisk, klarøjet lille Guldklump, der sad og ventede på sin morgengrød!

En god start på dagen!

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Sikke da en dejlig start på morgenen.
    Det fik jeg også til morgen, hvor Marcus ringede ved 7-tiden og sagde: “jeg vil hjem til dig mormor” – dejligt, men han kommer nu først på lørdag, hvor vi skal til juleoptog på den lokale hovedgade – jeg er spændt på hans reaktion

  2. Susanne: Åh, Sådan en udmelding fra barnebarnet må bare være sød musik i ørerne. God fornøjelse med juleoptoget både til dig og Marcus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *