Sommertid

Så skal vi til det igen. Urene skal stilles en time frem.

Jeg siger det, som det er – jeg bryder mig ikke om det. Mit indre ur kan ikke finde ud at det.

Det næste halve år kommer jeg for sent i seng – og sikkert også for sent op. Jeg bliver forvirret og irriteret, når lyset udenfor ikke harmonerer med det tidpunkt, uret viser. Jeg kommer til at føle mig i klemme mellem uret og døgnets normale gang.

Jeg vil gerne bede om normaltid, tak.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Men i det mindste har det den fordel at min yngste idag ruskede mig vågen klokken 6 (sommertid) istedet for klokken 5. Hey, det er da dejligt. Når først jeg har vænnet mig til den nye tidsregning kan jeg godt finde ud af det, faktisk er det lige før jeg har det sværrere med det når vi går fra sommertid til normaltid. Hav en rigtig dejlig søndag på trods af tidsforvirringen.

  2. Marina : Ja ok, det virker måske lidt mere overkommeligt at hoppe ud af fjerene, når uret viser 6, end når det viser 5:-) Det er sandelig et morgendueligt barn, du har! Rigtig god sommertid til Jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *