Heldigvis ved jeg, hvor strygejernet er

Forleden dag spurgte blikkenslageren, om vi havde manualen til vores varmepumpe. Vi har den skam, vi har bare ikke lige overblik over præcis  hvilken flyttekasse, den befinder sig i.

I går ville jeg traditionen tro sætte flag på morgenbordet, fordi det var Henriks fødselsdag. Desværre havde jeg ikke tænkt på at få flaget med ud i skurvognen, da vi rømmede huset.

Hele tiden opstår der situationer, hvor vi mangler nogle af de ting, der er pakket ned i øjeblikket.

Vi savner vores ting, vores hjem og vores helt almindelige hverdag.

Heldigvis ved jeg, hvor både strygebrættet og strygejernet er, så nu vil jeg kaste mig over strygetøjet. Jeg trænger til at foretage mig noget, der er helt normalt og hverdagsagtigt, og arbejdet med strygetøjet er jo det samme, hvad enten jeg står med det inde i huset eller herude i skurvognen.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Åh, det minder mig altså sådan om dengang vi boede i lejet sommerhus i 3 måneder. Det kom helt bag på mig at jeg ville savne mine ting så meget. Men det gør man altså! Jeg kan godt forstå dig!

  1. Nana : Det er også kommet lidt bag på mig, hvor meget det faktisk påvirker mig at være ude af de sædvanlige rammer så længe. Jeg er lidt sur på sig selv over, at der ikke skal mere til 😉 Dejligt med forståelse fra én, der selv har prøvet det – tak for det 🙂

 2. Jeg kan godt forstå, I er lidt trætte af livet i skurvognen. Hvor mange dage har I tilbage?
  Da vi flyttede op i vores nuværende hus, måtte vi også klare os på meget lidt plads, mens huset blev udvidet.

  1. Madame : Efter planen er der lige godt og vel en måned, til vi kan flytte ind igen. Man kan holde meget ud, når man kan se sin fordel ved det 🙂

 3. Man kan holde næsten alt ud i en kortere periode, men jeg kan dæleme godt forstå, at du trænger til at få lidt mere plads.
  Mange har spurgt os, hvorfor vi ikke sætter campingvognen et superlækkert sted og bliver der en måned eller to eller tre, nu vi har tiden til det.
  Jeg tror du forstår, hvorfor vi ikke vil 🙂 Jeg elsker vores campingture, men ikke i flere måneder ad gangen.

  1. Ellen : Det kan du lige tro, at jeg forstår! Camping er dejligt, men at bo i en campingvogn i månedsvis ville jeg aldrig binde an med. Vores skurvogn er lidt større end en campingvogn, og alligevel er vi ved at få klaustrofobi efterhånden.

 4. Åh, din stakkel. Det må være slemt, når selv strygetøjet bliver en fornøjelse! Men jeg ved, hvad du mener. Har selv boet cirka tre måneder i feriebolig i Øer, mens vi ledte efter vores forrige hus. Det var snestorm, da vi pakkede ned, og godt og vel forår, da vi endelig pakkede ud igen. Nøj, hvor vi savnede!

  1. Fruen : Ha ha, nu kan jeg faktisk godt li’ at stryge i forvejen, måske derfor jeg finder lidt trøst og normalitet i lige præcis den beskæftigelse 🙂 Det trøster mig også lidt at høre at flere andre har prøvet noget lignende – og også var ved at få svip 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *