Husk dit og gør dat

Man kan blive helt stresset af alle de påmindelser, man får hele tiden.

Tandlægen sender ikke bare en, men hele to sms’er før hvert besøg. Husk, at du har en aftale den og den dag klokken det og det. Frisøren sender også en sms. Husk, at du har en tid den og den dag.

Det offentlige sender sms’er om, at der er kommet e-post, som man skal huske at læse.

Bilen beder høfligt om at få benzin på tanken – bitte tanken.

Tørretumbleren bipper og båtter, når den skal tømmes. Køleskabet hyler, hvis man er for længe om at sætte ind eller tage ud. Det samme med fryseren.

Ovnen giver besked om, at man skal lukke lågen, næsten før man har åbnet den.

Det irriterer mig. Det hele.

Jeg ved godt, hvornår jeg skal til frisøren eller tandlægen. Jeg læser min e-post og kan også godt se, når benzinlampen lyser på instrumentbrættet i bilen.

Jeg ved også godt, at ovnlågen skal lukkes, at køleskab og fryser ikke skal stå åbne for længe, og at tørretumbleren skal tømmes. Jeg behøver ikke at få alle de påmindelser hele tiden.

Det kan godt være, at det bare er mig, der lader mig irritere af alle de kommandoer, men irriteret bliver jeg. Somme tider så meget, at jeg vrisser ad ovnen eller køleskabet – og så bliver det hele da for alvor tosset.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

 1. 🙂 Jeg bliver altid rasende på min vaskemaskine som bipper hysterisk og uafladeligt når den gerne vil tømmes. Jeg gider ikke blive bestemt over af en vaskemaskine! Så, jo, Randi, jeg forstår dig godt!

  1. Nana : Hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste, der bliver irriteret over al den bippen og båtten 🙂 Jeg hører tit mig selv vrisse ad robotterne, når de koster med mig 🙂

 2. Jeg taler også højt med tingene – og tænker, at det håber jeg ved gud ikke, jeg kommer til, når der er andre i nærheden …
  Heldigvis har jeg ikke så mange ting, der bipper ad mig – ikke mere end én gang, i hvert fald, og det kan jeg godt leve med, men jeg er meget glad for, at mit komfur ikke taler til mig!
  Kan man ikke slå talen fra på bilen? Jeg kan godt forstå, du synes det er irriterende.

  1. Ellen : Bilen taler heldigvis ikke, der kommer bare en (irriterende) lyd samtidig med, at beskeden står skrevet i displayet. Ovnen taler heller ikke – også der står beskeden i displayet – Luk døren!. Det er så fjollet, at blive irriteret over den slags ting, men det gør jeg altså. Det er kun i tilfældet med tørretumbleren, at jeg kan slå lyden fra. Det gør jeg, når jeg husker det. Alarmen på køleskab og fryser er jo praktisk nok, hvis man ikke skulle få lukket ordentligt, men SÅ irriterende at høre på, hver gang man kommer hjem med varer, der skal på køl eller frost. Men det mest irriterende ved det hele er egentlig bare den dumme følelse af at blive hundset med at nogle dumme apparater 😉

 3. Ha ha, blip båt og gud hvor går det godt 🙂 Jeg snakker da også med (læs: vrisser ad) diverse maskiner – også dem, der ikke taler til mig, og jeg er helt ligeglad med, om nogen hører mig. Jeg er da overbevist om, at der blandt eventuelle tilhørere ville være udbredt forståelse for, at jeg siger ‘Hold mund!’ til mit køleskab 😉

  Og SMS’erne kan du vel frabede dig?

  1. Fruen : Ja, heldigvis har man lov til at svare igen 🙂 Du har sikkert ret i, at det kan lade sig gøre at frabede sig sms’erne, det må jeg følge op på 🙂

 4. Jeg forstår dig 100 procent 🙂 Her får vi heldigvis hverken påmindelser fra frisør, tandlæge eller køleskab 🙂

 5. Jeg har det som dig, og af samme årsag får hverken tandlægen, frisøren eller e-post og andre mit mobilnr.
  Bilens bakalarm er også et irritatiosmoment. Det er alt for følsomt, og kører vi med trailer og cykelstatiiv skal vi helst slet ikke bakke. vi har fået det slået fra til campingvognen, men hvorfor det ikke virker på de andre ting ved vi ikke.

  1. Pia : Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der synes, at alle de påmindelser er vildt irriterende 🙂 I går fik jeg besked fra webapotektet via mail om, at de varer, jeg havde bestilt, var afsendt og ville blive leveret af Post Danmark. I morges klokken 6.30 fik jeg en sms fra Post Danmark om, at de ville levere den omtalte pakke i dag. Senere fik jeg samme besked pr. mail. Efter jeg havde modtaget pakken fik jeg endnu en sms om, at pakken nu var leveret. Det er bare for meget – ALT for meget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *