Det går strygende

Det er ikke alt husligt arbejde, der er lige spændende. Det kan de fleste af os vist godt blive enige om.

Der er opgaver, man synes bedre om end andre. Fælles for dem alle er, at de skal gøres med jævne mellemrum, for der er nu engang rarest at være i hjemmet, når tingene er i orden.

En af de huslige sysler, jeg ikke har spor imod, er strygning. Jeg hygger mig rigtig godt, når jeg står og stryger tøj. Jeg kan simpelthen godt lide det. Man kan stryge uden at tænke ret meget over, hvad man laver. Tankerne kan gå på langfart, mens strygejernet næsten af sig selv glider hen over tøjet.

Jeg ved godt, at der er mange, der ikke har lyst til at bruge tid på at stryge tøj, men jeg er ikke en af dem. Jeg kan godt lide nystrøget tøj og stryger det altså gerne. Til gengæld er jeg ikke meget for tøj, der skal presses, det undgår jeg så vidt muligt.

Da jeg var omkring 7 år, var jeg involveret i en lidt uheldig episode med et strygejern, men den historie fortæller jeg en anden gang.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Av! Det lyder ikke godt med den uheldige episode!

  Jeg hader at stryge. Jeg kan leve med at støvsuge, jeg kan næsten lide at vaske gulv og at hænge tøj til tørre udendørs, men strygning det bliver aldrig mig. Jeg har hørt om flere andre der har det som du: At I hygger jer med det. Det må være dejligt 🙂

  1. Nana : Det er nok sådan for os alle, at vi har nogle opgaver, vi godt kan lide, og andre vi næsten ikke orker at tage fat på. Jeg har sandelig også mine hade-opgaver 🙂

 2. Kan jeg ikke låne dig en gang imellem? Bare hver anden måned, så samler jeg lidt sammen?
  Du skal nok blive godt beværtet … 😉
  Ej, okay – det sværeste er nok at tage mig sammen til at stryge. Når først jeg kommer i gang, er det faktisk ikke så slemt.

  1. Ellen : Nogen opgaver er bare værre at tænke på, end de reelt er, når man først er i gang. Jeg skal altid tage langt tilløb, før jeg får taget mig sammen til at pudse vinduer – og hver gang viser det sig, at når først jeg er i gang, er det jo ikke værre end så meget andet arbejde 😉 Så vi har det vist temmelig ens – bare med forskellige opgaver 🙂

 3. Jeg er faktisk ret vild med at stryge. Jeg lytter lydbøger, når jeg laver husligt arbejde, – så udnytter jeg tiden så godt.

 4. Når jeg først får taget mig sammen, er det hyggeligt at stryge og lytte til radio – så udnyttes tiden så godt – men havearbejde kan jeg nu bedre lide 🙂

  1. Madame : Vi mennesker er heldigvis så forskellige – havearbejde er ikke lige min kop te 🙂 det er sikkert derfor, jeg beundrer andre, der er gode til det der med have!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *