Selvgjort er stadig velgjort

Jeg slog jo min ene lilletå ganske eftertrykkeligt for nogle uger siden.

Lige siden har jeg humpet rundt og haft svært ved at bruge det meste af mit fodtøj. Tåen er stadig øm og hævet – men dog i bedring. Den er heller ikke blå mere – bare rød. Til gengæld har det haft konsekvenser, at jeg har gået skævt og mærkeligt på foden så længe for at aflaste lilletåen.

Nu har jeg nemlig ondt i vristen, den er hævet, og jeg har endnu sværere ved at gå normalt, end jeg havde, lige da jeg havde slået tåen.

Sikke dog en masse ballade man kan få ud at slå sådan en smule tå.

Du vil måske også synes om

Sne

10 kommentarer

  1. Nana : Tak! Hvis ikke det snart går over, kan det godt være, at jeg må lade en, der har forstand på sådan noget, kigge på foden 🙂 Jeg synes bare, at jeg har rigelig kontakt med sundhedssystemet i forvejen – jeg har desværre et par kroniske sygdomme, der gør, at jeg ser en hel del til læger.

 1. Øv. Men klassisk. For at undgå én smerte, kompenserer man og får mindst to andre … det er derfor, man i dag siger, at man ikke skal være bange for at tage så meget smertestillende, at man ikke er nødt til at kompensere.
  Det har jeg (desværre) lært en del om gennem det seneste halve års tid.

  1. Ellen : Ja, det er nemlig ret typisk, at det går sådan. Heldigvis er det jo ikke spor alvorligt – bare irriterende. Jeg er desuden sådan en stædig type, der hader at tage medicin. Der er desværre noget medicin, jeg ikke kan komme udenom, men smertestillende tager jeg helst ikke for sådan noget som en kvæstet tå. Det, du har været igennem, kræver jo en masse medikamenter – i den situation er man nødt til at tage det, der skal til.

  1. Fruen : Tak! Det kan godt være, at det er ro, foden trænger til. Hidtil har jeg ellers ment, at det bare skulle “arbejdes væk” 🙂

 2. God bedring! Jeg håber, at din tå/vrist snart får det bedre, ellers må du vist under kyndige hænder! I denne uge må du nok lade danseskoene stå! God onsdag aften!

  1. Nonna : Tak! Ja, danset bliver der ikke i øjeblikket 😉 Jeg håber, at det går i sig selv – af sig selv.
   Rigtig god aften!

  1. Madame : Tak! Jeg er glad, bare jeg kan holde ud at gå i de flade sko – så ingen stiletter til mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *