Aldrig uden dig

Jeg ved godt, at jeg måske underholder lige lovlig meget med omtale af bøger lige for øjeblikket, men her kommer alligevel endnu en anbefaling af en god bog, jeg har læst.

Aldrig uden dig af Harriet Lane handler om Frances, der er på vej hjem efter et besøg hos sine forældre, da hun bliver den første, der kommer til stede ved et ulykkessted. En bil er forulykket og ligger på taget. Frances får tilkaldt hjælp, og indtil hjælpen når frem, forsøger hun at tale med den tilskadekomne kvinde, der sidder fastklemt i bilen.

Kvinden overlever desværre ikke, og senere tager hendes efterladte kontakt til Frances for at tale med hende om ulykken. Gennem bekendtskabet med denne familie begynder Frances efterhånden at få øjnene op for helt nye, interessante muligheder i livet.

Bogen er spændende, velskrevet, knivskarp og indimellem virkelig morsom, Frances beskriver f.eks. på et tidspunkt sin mor som “fuldstændig stiv af skræk og hårlak.” Sådan en formulering kan jeg slet ikke stå for.

Aldrig uden dig er en bog, man har svært ved at lægge fra sig.

 

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Jeg har også lige læst ‘Aldrig uden dig’, men har været en smule skuffet – den begynder ellers så spændende, og man tror, det er en krimi 🙂

    1. Madame : Jeg synes, at bogen er meget, meget interessant og spændende – der foregår meget i det skjulte, og det blev jeg virkelig fascineret af! Jeg læste bogen næsten i ét hug 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *