Det værste og det bedste

Det værste, der skete i går, var, at vaskemaskinen nægtede at bestille noget. Den slog HFI-relæet, hver gang jeg prøvede at få den til at arbejde.

Er der noget, der kan få mig helt op i det røde felt, så er det, når vaskemaskinen ikke virker. Jeg går helt i panik.

Derfor er det bedste, der indtil videre er sket i dag, at jeg er blevet lovet, at der kommer en tekniker og kigger på vaskemaskinen senere på dagen.

Det kan nok lige være, at den besked løftede mit humør ganske betragteligt!

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

    1. Nonna : Tak! Hvis ikke hjemmets “robotter” virker, er der ikke meget ved at ha’ dem :-). Jeg er glad for, at hjælpen er nær!

  1. Åh nej, er din vaskemaskine nu også blevet u-samarbejdsvillig! Det ligner efterhånden en virus. Jeg håber, teknikeren kommer snart og bare skal skifte en enkelt lille dims for at gøre bæstet vaskeklar igen 🙂

    1. Fruen : Tak! Jeg håber også det bedste! Maskinen er ikke så forfærdelig gammel, så jeg regner da i hvert fald med, at den “overlever”.

  2. Det var dejligt, at der kommer en tekniker allerede i dag! Her til morgen var vi ude for ikke at have varme – men i morgen skulle der komme en elektriker og se på det.

    1. Madame : Teknikeren har lige ringet, han er på vej 🙂 Jeg håber, at elektrikeren også hurtigt får løst jeres problem, for det er da ikke spor sjovt at være uden varme i disse dage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *