Centertur med Sander

Jeg har været en tur i Næstved Storcenter i eftermiddag. Jeg kommer der ikke så tit, for jeg får spat af at gå rundt sådan et tætpakket sted. Der er for mange mennesker på for lidt plads. Men i dag gad jeg for en gangs skyld godt og manglede et par ting, jeg med fordel kunne købe der.

Fem minutter efter jeg var kommet derud, kom der en lille video ind på min mobil, hvor Sander sagde, at han gerne ville komme og sige hej. Jeg svarede, at jeg var på centertur, og at han og hans far da kunne komme og gøre mig selskab, hvis de havde lyst. Det havde de. De var lige i nærheden og kom i løbet af nul komma fem. Nu var det lige pludselig rigtig hyggeligt at være på centertur.

Vi fik kigget på akvariefisk og fodbolde og gennemgået det meste af en legetøjsbutik. Vi fik også købt de par ting, vi hver især skulle købe. Og så fik vi snakket. Især Sander. Han har nemlig et godt snakketøj.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det lyder vel nok hyggeligt, at I mødtes og fik kigget på akvariefisk og en legetøjsbutik. Ja, jeg kan tænk mig at den lille fyr har et godt snakketøj 🙂

  2. Hvor hyggeligt! Alting bliver sjovere, når man har sit barnebarn med :-)!
    Ja, hvis han snakker lige så meget som vore små børnebørn, så er det bare med at spidse ører, for der kommer gerne nogle guldkorn!

    1. Nonna : Ja, det hele får lige et twist, når man følges med sådan en lille størrelse – og guldkornene bliver der ikke ikke sparet på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *