Duften af ny bil

I tirsdags var jeg inviteret ind i Aller Huset hos Aller Media til et arrangement, der skulle sætte fokus på en fiks lille bil, Nissan Micra ELLE.

Nissans facebookside har jeg efterfølgende læst, at arrangementet var “en event for modemagasiner og fashion bloggere”. Spørg mig ikke, hvordan jeg lige passer ind der – men jeg var i hvert fald blevet inviteret.

Nu går jeg ikke rundt med aktuelle planer om at skifte bilen ud, men da indbydelsen lokkede med, at  Christine Feldthaus ville komme og tale om Work Life Balance ved arrangementet, besluttede jeg mig lige på stedet for at møde op. Hende har jeg nemlig oplevet for fuld udblæsning en gang før, og lige siden har jeg været lidt vild med hende. Hun er både skarp, rapkæftet, sjov og ikke mindst mægtig underholdende.

Så af sted med mig.

Det var en oplevelse i sig selv at se en lille flig af det imponerende hus, der ligger så flot der på Havneholmen lige ved Bryggebroen.

Det var et par gode timer. Både Feldthaus og den anden taler, Christian Grau – livsstilsekspert og kendt fra tv – der fortalte om bilens udstyr og finesser, var underholdende og fik både smil og latter frem. Der blev også disket op med både vådt og tørt, og der var goodiebags til alle.

Og så var der jo bilen. Jeg kan ikke sige mig fri for at være tiltrukket af duften af ny bil. Så jeg tog mig et par forsvarlige indåndinger.

Det, der duperede mig mest ved køretøjet var, at det er udstyret med en intelligent nøgle. Tænk jer lige, bare man har nøglen på sig, når man går tæt på bilen, så låser den selv op. Ikke noget med at rode desperat i lommer og dametaske efter bilnøglen, mens man forsøger at undgå at give slip på indkøbsposer, børn og hvad man ellers slæber på. Det er da smart.

Der var også en fotograf til stede, der sørgede for, at vi hver især havde mulighed for at blive foreviget sammen med den rappe, lille bil.

Derfor er der i dag helt undtagelsesvis lejlighed til at se giraffen.

Efter besøget hos Aller Media ventede en hyggelig snak med yngste søn på en nærliggende cafe. Dejligt! Så kan man næsten ikke være bekendt at ønske sig mere af en ganske almindelig tirsdag i november.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Wow, sikke en spændende oplevelse – og et meget, meget smukt billede af dig foran bilen. Ja, Christine Feldthaus og Christian Grau er virkelig underholdende og værd at lytte til.

  1. Madame : Tusind tak! Ja, det var en virkelig god oplevelse, sådan en invitation vil jeg ikke være sen til at tage imod en anden gang, hvis lejlighed byder sig 🙂

 2. Det lyder til at have været en rigtig dejlig dag med noget for alle sanser. Jeg kan godt forstå, at det må have været en god oplevelse. Jeg kender kun Christine Feldthaus fra TV, så jeg har aldrig hørt hende holde foredrag.
  Nydeligt billede! I klæder hinanden!

  1. Nonna : Tak! Christine Feldthaus er noget af et festfyrværkeri, når hun taler. Hun er fuld af power – absolut værd at lytte til.

 3. Sikke en dejlig dag:-) Jeg kunne også godt tænke mig at høre Christine Feldthaus (den anden ved jeg ikke, hvem er). Sød lille bil, men jeg er nødt til at vide: åbner den også bagklappen selv??

  1. Fruen i Midten : Nej, det gør den dog ikke – det mener jeg i hvert fald ikke – må hellere tjekke det 🙂

 4. I klæder hinanden – du og bilen 🙂
  Det var et rigtigt godt påfund med den magiske nøgle til bilen. Den ville enhver kvinde elske.

  Jeg er også vild med Christine Feldthaus og ville gerne have overværet et af hendes foredrag. Måske kan man finde frem til et på nettet.

  1. Lone : Mange tak 🙂 Christine Feldthaus er vist en meget aktiv foredragsholder, så det skulle nok kunne lade sig gøre at finde et arrangement. Det kan i hvert fald varmt anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *