Forkælet i forbifarten

Sander og hans far kom forbi på en lynvisit i eftermiddags.

De havde været i byen efter blomster, og Sander syntes, at de også skulle købe blomster til Farmor. Den var hans far med på, men Sander fik besked på, at de bare lige skulle køre forbi og aflevere blomsterne – der var ikke tid til at blive og lege i dag. Det var en aftale.

Sander gav mig stolt og glad buketten, men hans vandkande og de andre ting ude i haven trak gevaldigt. Han måtte lige vande en lillebitte smule og kigge lidt til det hele. Hans far mindede ham om deres aftale, og så smuttede de igen.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Madame : Det var det bestemt! Vi bor jo tæt på hinanden, så der er mulighed for lige hurtigt at smutte forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *