Jubiii

Den første i hver måned tjekker jeg vores forbrug af el og vand. Det er et led i bestræbelserne på at nedbringe forbruget. Vi skal jo skåne miljøet, og prøve at være med til at trække i den rigtige retning sådan rent klimamæssigt.

Som led i vores anstrengelser for at bruge mindre el, installerede vi sidste år en ny luft-til-luft varmepumpe og opsatte en solfanger på taget. Solfangeren tager sig af opvamningen af brugsvandet. Siden nytår har vi så tjekket forbruget en gang om måneden, og i september har vi altså haft årets laveste elforbrug. Jubi – det giver blod på tanden.

Jeg er jo sådan lidt af en øko-freak, der går meget op i, at vi skal passe på miljøet, klimaet, jorden, os selv og hinanden. Så det er rigtig vand på min mølle, når det lykkes at spare på energien.

Du vil måske også synes om

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *