Godt underholdt af Monsieur Andersens Turné Teater

I aftes var vi inviteret i Lo Specchio i Roskilde for at se Monsieur Andersens Turné Teaters forestilling Franz Pander af Herman Bang.

Novellen Franz Pander stammer fra Herman Bangs Excentriske Noveller, og handler om den unge og kønne Franz, der kommer fra beskedne kår men føler sig malplaceret i det miljø, han er opvokset i, og drømmer om noget andet og mere. Han ønsker sig et helt anderledes liv. Et liv på første klasse.

Det var en rigtig god oplevelse, og historien om Franz Pander gav masser af stof til eftertanke.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

    1. Eva : Min nevø, Lars Andersen, har på et tidspunkt instrueret Irene Holm – med Anne Marie Helger. Jeg fik desværre ikke set stykket. Jeg kendte heller ikke historien om Franz Pander i forvejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *