Et af livets små mysterier

Der er mange ting, jeg ikke forstår.

En af dem er, hvordan det kan gå til, at man kan sætte sig i stolen hos frisøren, kigge hendes spejlbillede dybt i øjnene og sige, at håret skal klippes, så det lige “slipper skuldrene” – det skal stadig have så meget længde, at det kan samles i nakken – for så fyrre minutter senere at gå ud af døren med hår, der kun godt og vel dækker ørerne.

Kender I det? Jeg gør. Og det skyldes altså ikke noget med nogle  usædvanligt lange øreflipper – for det har jeg ikke.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Ud med den frisør og ind med en anden – har prøvet det – det skal man ikke finde sig i som kunde. Hvis du vil beholde hende, så må du sige det – håber du kan gøre hende det forståeligt. Heldigvis vokser håret jo rimelig hurtigt, men det er bare ikke i orden, når man beder om, at håret “skal slippe skuldrene”, det må man så sige, at det kom til.

  1. Susanne : Ja, det varer noget, før det bliver skulderlangt igen 🙂 Det er ærgerligt, men som du er inde på, så vokser det vel ud igen. Og for nu også at se noget positivt i det, så varer det en rum tid, før jeg behøver at bruge penge på en klipning igen 🙂

 2. Jeg kender det også, at man siger ét, og der sker noget andet. Det er utrolig svært at finde en frisør, som man er tilfreds med. Jeg shopper gerne lidt rundt, indtil jeg finder én, som lytter. Og nu skal jeg til at shoppe igen!
  Det hjælper at tage et billede med, har jeg erfaret, fra et eller andet ugeblad eller fra nettet, så frisøren kan se, hvad jeg mener.

  1. Nonna : Det lyder som en god ide at tage et billede med.
   Det skal dog siges, at jeg er kommet hos min frisør gennem lang tid og jeg har faktisk indtil nu været rigtig godt tilfreds, så det kom helt bag på mig, at det gik så skidt denne gang 🙂

 3. Du har måske trukket skuldrene op til ørerne, mens du sad der?
  Nej, spøg tilside – det er bare SÅ ærgerligt, sådan noget og mon ikke alle har prøvet det? Jeg selv er engang kommet ud fra frisøren med bakkenbarter, som jeg ellers udtrykkeligt havde frabedt mig!

  1. Jette : Det kan godt være, at skuldrene var trukket lidt op – ellers blev de det da efterfølgende. Arh altså – SÅ kort er det heller ikke blevet, men overdrivelse fremmer jo forståelsen. Og ærgerligt var det lige i øjeblikket, men nu hvor det er “faldet lidt til” er det sæmænd ikke helt så slemt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *