Iiiih altså

Min blog har været pist væk næsten hele dagen. Den har været udsat for et hackerangreb.

Nu har folk, der er meget dygtigere end jeg, heldigvis fået bloggen op at køre igen. Det er jeg glad for, men jeg er til gengæld godt gal i skralden over, at nogen kan finde på at hacke min lille, harmløse blog. Hvad er formålet dog med det?

Det ville være dejligt, hvis den slags menneskeer, der spilder deres tid på at genere andre, i stedet for ville bruge deres evner på noget fornuftigt.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Det var dog utroligt, at også uskyldige blogs kan blive udsat for hackerangreb. Så har man hørt det med. Det er svært at se noget formål.
  Det er godt, at bloggen er kommet op at køre igen. Det er forhåbentlig både første og sidste gang, du oplever hackerangreb.
  God tirsdag!

  1. Nonna : Det er meget mærkeligt! Jeg håber ikke at det sker igen, for det var en større historie at få bloggen på ret køl igen.
   Rigtig god dag til dig – håber, at du har tid til at nyde det skønne vejr!

 2. Jeg fik mine lumske anelser, da jeg var inde i går for at kigge til dig og så, at din blog var ‘midlertidigt ude af drift’.
  Jeg tror, de åndssvage hackere vælger ud fra tilfældighedsprincippet, desværre, så ingen kan vel føle sig sikker.
  Var det familie, der ordnede sagen for dig, eller måtte du til professionelle? Det tror jeg, at jeg ville være nødt til at frekventere i den situation.
  Hvordan opdagede du, at du havde haft hackerbedsøg?

  1. Ellen : Vi måtte simpelt hen henvende os til det firma, hvor vi har vores web-hotel – de tog sig af det og fortalte, at der havde været hackere på spil.

 3. … og jeg skrev en lang kommentar til dig – prøver lige igen, men i første omgang vil jeg bare se, om denne kommer i gennem.
  Ligger jeg i et spamfilter, mon?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *