Årets første

Mit halvlunkne julehumør har fået et lille puf i den rigtige retning i dag.

Vi har nemlig fået årets allerførste julekort. Det kom helt fra Berlin.

Vi har aldrig fået et julekort fra Berlin før. Kender ingen der.

Kortet var fra min søster, der altid er fuld af overraskelser.

Hun havde simpelthen forladt både ægtemand og fædreland for at tage på nogle dages dametur til Berlin. Da hun nu var på farten, skulle familien naturligvis ikke snydes for en hilsen, og så tænke hun meget praktisk, at hun kunne slå to fluer med ét smæk og få klaret julekorrespondancen i samme arbejdsgang.

Da nu det første julekort var i hus, måtte julekortholderen selvfølgelig hentes frem fra gemmerne og anbringes på væggen. Og da først juleballet så at sige var åbnet, så var det jo ærligt talt helt hyggeligt.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *