Søndagsskovtur

Det kolde vejr til trods har vi været på en dejlig travetur i skoven ved Villa Gallina.

Det er et dejligt område, og vi synes altid, at vi oplever noget, når vi går rundt derude. I dag så vi først et rådyr og senere fire krondyr. De sidste fik vores tænder til at løbe i vand. Sidste weekend stegte vi nemlig for første gang i vores liv en krondyrryg. Vi er  heldige at have en søn, der går på jagt af og til og har nedlagt sådan et krondyr. Han var så sød at forære os ryggen, og den smagte godt!

Faktisk var vi slet ikke klar over, at der er en bestand af krondyr i Hesede skov, men da vi var fuldstændig sikre på, at det var krondyr, vi havde set i skoven, måtte jeg lige lave lidt research, da vi kom hjem. Og den er god nok, der er krondyr i Hesede skov.

Det lykkedes mig ikke at skyde dyrene med kameraet, de var alt for hurtige. Til gengæld er her et skumringsbillede af Villa Gallina, der stod pænt stille.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Hejsa, er lige stødt på din blog ved en tilfældighed… Vi vidste heller ikke at der er krondyr i skoven ved Villa Galina, men det fandt vi pludselig ad af sidste vinter, da vi var på en lang tur igennem udenfor stierne, og de pludselig kom løbende, man føler sig godt nok lille ved de store dyr, men dejlig oplevelse….

    1. Susanne : Velkommen her på bloggen! Du har ret, krondyrene er store – faktisk et imponerende syn, når man ser dem så tæt på. I det hele taget er Hesede skov rigtig dejlig og byder på gode oplevelser hele året rundt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *