Langt ude i skoven

Søndagen bød på skovtur sammen med Sander og hans forældre.

Der var mange andre end os, der havde fået lyst til at tilbringe eftermiddagen i Hesede Skov i det skønne solskinsvejr. For det var helt fantastisk det der vejr. Og folk var glade og smilede til hinanden.

Sander var også glad – undtagen når nogen prøvede at få lov til at holde ham i hånden. Det sagde han meget klart og tydeligt nej til. Men ellers var han glad – og travl. Der var pinde, blade og sten der skulle samles op – og kastes væk. Der var hunde der skulle beundres – og ænder. Der var boller,  der skulle spises. Og på parkeringspladsen var der folk, der skulle vinkes til, når de kørte afsted i deres biler.

En dejlig skovtur!

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *