Fin stjerne i porcelæn

Jeg er jo ikke den store juleentusiast. Det er i virkeligheden alt for tidligt for mig overhovedet at tænke på julen.

Alligevel har jeg, allerede inden vi nåede december, købt et lille stykke nyt og meget fint julepynt.

I lørdags var vi nemlig til juletorv på Gisselfeld sammen med Sander og hans forældre. Vi besøgte også juletorvet sidste år, og har faktisk snakket om, at vi er ved at nærme os noget, der ligner en tradition.

Sidste år købte jeg ikke noget til mig selv på juletorvet, men i år faldt jeg altså for den lille stjerne i porcelæn, som skal pynte på vores juletræ i år og forhåbentlig mange år fremover.

 

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er flot, at du kan beherske dig så meget på et julemarked – det ville jeg nok ikke kunne 🙂

    Jeg har lige kigget længere ned og set tegnefilmen til ‘En regnvejrsdag i november’ – den gik lige til hjertet. Jeg sad bare med et lille smil på hele tiden, og måtte lige vise John den også. Han gjorde det samme.
    Tak for at dele den med os.

  2. Ellen : Det er ikke fordi, jeg er særlig behersket – jeg bliver bare en lille smule lammet af steder, hvor der er rigtig mange mennesker – og skynder mig væk 🙂
    Godt, at I kunne lide filmen/sangen – jeg er vild med Pia Raugs smukke sangstemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *