Sød hilsen fra min søster

I går var det Søsterdag. Det var jeg egentlig ikke klar over, for jeg er ikke hoppet med på bølgen med alle de forskellige nye mærkedage, der er dukket op efterhånden.

Men min søster har været opmærksom på det og har sendt mig denne søde hilsen.

Nu må jeg se at få sået blomsterfrøene, og så vil jeg glæde mig til at se dem spire, gro og blomstre.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Jeg har heller ikke hørt om Søsterdag før nu. Var det egentlig ikke også Fuglenes Dag i går?
  Sikke en sød hilsen fra din søster. Det var heldigt, at hun var opmærksom på dagen :-)!
  God søndag!

  1. Nonna : Fuglenes Dag? Jeg ved det ikke, men jeg ved, at det f.eks. også var International Stofskiftedag – der er ved at være så mange forskellige ting og sager, der har hver deres dag, at jeg har opgivet at holde styr på det. Selv om jeg ikke selv holder alle de forskellige mærkedage i hævd, blev jeg alligevel glad for den søde søsterhilsen!
   Rigtig god søndag til dig!

 2. Jeg har ikke hørt om søsterdag før, kun mors dag, fars dag og skovens dag. Det var en sød tanke fra din søster, og nu vil du tænke på hende, hver gang du ser de smukke blomster.

  1. Madame : Der er så mange ting og formål, der har fået sin egen dag efterhånden. Jeg kan ikke helt holde styr på dem alle, men jeg blev glad for min søsters hilsen. Du har ret, jeg vil tænke på hende, hver gang jeg kigger på blomsterne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *