Udeliv – grib chancen, når den er der

I går eftermiddags, da vejret var rigtig godt, gik vi ude i haven, da Sander og hans far dukkede op.

Da Sander havde klaret den vigtige havevanding, og vi havde siddet ved havebordet og spist is og hygget os, skulle der ske lidt mere. Sander sidder ikke stille ret længe ad gangen, så han gik lidt på opdagelse og kiggede  på farfars plæneklipper og forskellige haveredskaber. Der er ikke rigtig noget af det, der egner sig for en to-årig at rode med, så jeg gav ham en tommestok. Jeg havde foldet den et par led ud. Sander så med det samme potentialet i tommestokken og legede med den temmelig længe. Han klippede hæk. Han syntes åbenbart, at tommestokken lignede en hækklipper. Så kan klippede og klippede.

Bagefter gik vi allesammen på legepladsen og legede længe. Mest i sandkassen, som lige havde fået et ordentligt læs fint nyt sand . Farfar lavede en fin sandkage til Sander, men Sander sagde, at det var en leverpostej!

Det var en rigtig god eftermiddag.

I dag tonser regnen ned og det lyner og tordner voldsomt. Så vi glæder os ekstra over, at vi benyttede hele eftermiddagen i går til udeliv.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Fantasien fejler bestemt ikke noget hos de små. Det er så dejligt at se, hvad de kan få ud af alt muligt. Desværre venter vores sandkasse på en ny opdatering. Det er ellers noget, som også kan få fantasien til at blomstre hos vores lille Øglebarnebarn.

    1. Nonna : Jeg synes, det er så dejligt at se, når de små kan få en masse leg ud af de mest enkle ting.
      Sandkasseleg er absolut også et hit hos vores barnebarn. I går, da vi var på legepladsen, delte han skovle ud – farfars skovl og farmors skovl – så var det bare om at fange an 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *