To år

I dag er det Sanders to-års fødselsdag.

Så vi har været til en rigtig hyggelig og fornøjelig børnefødselsdag.

Sander hyggede sig gevaldigt som festens lille midtpunkt. Han var glad og ivrig, da han pakkede sine gaver ud. De sidste havde han næsten ikke tid tid at give sig i kast med, fordi der jo var spændende nyt legetøj, der krævede hans opmærksomhed.

Der var heller ingen tvivl om, at fødselsdagsbarnet kunne lide, at hele familien sang fødselsdagssang og råbte hurra for ham. Han sad og smilede glad og kiggede rundt på os allesammen.

Da der kom lagkage på bordet pustede han lysene ud, som om han aldrig havde bestilt andet. Der var to lagkager, og da han havde pustet lysene ud på dem begge, blev han lidt ærgerlig over, at der ikke var flere lys at puste ud. Men i næste sekund blev han optaget af de små flag, bordet var pyntet med, og så var lysene glemt.

I det hele taget var fødselsdagsbarnet i det skønneste humør hele dagen, og det var så dejligt at være med til at fejre ham.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *