Juleforberedelser og benspænd …

Mine juleforberedelser er ikke gået efter planen i år. Lige meget hvad jeg har planlagt, så er der på en eller anden måde kommet noget i vejen. Med andre ord er vores jul  ikke specielt velforberedt i år.

Jeg har opdaget, at det på nogle områder godt kan gå an at springe over, hvor gærdet er lavest. Også i juletiden.

Normalt plejer mine juleforberedelser at være beherskede, men i år må de nærmest betegnes som minimalistiske. Men jeg er sikker på, at det nok skal blive jul alligevel.

Du vil måske også synes om

5 kommentarer

  1. Jeg synes nærmest, at det er min families jul, du lige har beskrevet! Bageren bager såmænd nogle gode småkager, og slagteren er ligeså dygtig på sit gebet, så julen kan bare komme an!
    Rigtig god jul til alle i din familie.

  2. Nonna : Nemlig – vi er fuldstændig enige! Somme tider er man nødt til at slække lidt på de forventninger, man har til sig selv og kende sin begrænsning. Det vigtigste er, at der er overskud til at hygge sig sammen. Også en rigtig glædelig jul til dig og din familie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *