En anderledes malebog

Hvis du  har lyst til at støtte et godt formål og samtidig erhverve dig en anderledes malebog, så kunne du overveje at købe Lærke Heins Malebog – Tegn videre med 66 danske kunstnere.

Malebogen er for både børn og voksne, og der må gerne tegnes udenfor stregerne. 66 danske kunstnere har bidraget til bogen. De har sat de første streger, og så er det ellers op til den enkelte køber af bogen at få gang i blyanter og farver hjemme i familien.

Hver gang, der bliver solgt en bog, går der penge til Dansk Røde Kors.

Du vil måske også synes om

7 kommentarer

 1. Tak, fordi du gør opmærksom på den malebog. Jeg har aldrig hørt om den. Oplagt til tegne- og farveglade små og store. At Røde Kors så får en del af beløbet, gør blot det hele endnu bedre.

  1. Nonna : Den er næsten lige kommet i handlen, så det er nok derfor, du ikke er stødt på den endnu. Jeg kan også godt lide, at en del af de penge, man giver for bogen, går til et godt formål !

 2. Hej Randi!

  Tak for oplysningen, den har jeg ikke hørt om endnu! Min Sander er jo glad for at tegne, så oplagt at købe den til ham ☺
  Mange hilsener Pia (som følger med på sidelinjen)

  1. Pia : Jeg har talt med forlaget, som oplyser, at de har haft lidt problemer med levering, men bogen skulle være på hylderne nu 🙂
   Har nu også talt med saxo.com – de vil lige kigge på det og rette en evt. fejl 🙂

  2. Pia : Ja, malebøger skal der til 🙂 Når man så samtidig kan støtte et godt formål, så er det endnu bedre!

 3. HOVSA!

  Har lige klikket på dit link, og der står “STOPPET AF FORLAGET”… så man skulle tro at den er taget tilbage – og ikke kan købes alligevel…???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *