Souvenir fra Berlin

Da min kære mand kom hjem fra Berlin i week-enden, havde han en gave med hjem til mig. En vaskeægte souvenir fra Berlin.

Det skal lige indskydes, at jeg har noget med kopper og krus. Jeg kan ikke få for mange. Og de må gerne være vidt forskellige. Jeg har allerede flere, end hvad rimeligt er. Der er alt lige fra Mega Mussel og Roy Kirkham porcelæn over billige supermarkedsfund fra Portugal til rent ud sagt souvenir-rædsler fra rundt omkring.

Gaven fra Berlin er endnu et krus. Et temmelig souvenir-agtigt et af slagsen. Sådan et med små tegninger af seværdigheder! Men – kruset har en farve, jeg rigtig godt kan li’, og indvendig har det en lille fin detalje, som jeg også synes er pæn. Oppe ved kanten står skrevet BERLIN i samme fine farve, som kruset har udenpå.

Jeg nøjes med at vise den lille detalje på billedet, resten må man tænke sig til.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *