Sommertid – eller ej

littlesunsolcellelampe

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er ret irriteret over, at vi to gange om året skal stille uret og omstille os til en tid, der er kunstig. Nu er det sommertid igen, og mit indre ur er ude af sync med alle de andre ure i huset.

Lyset udenfor passer ikke med den tid, uret viser. Det er svært at stå op til tiden om morgenen og svært at gå i seng i rette tid om aftenen.

Jeg vil foreslå, at alle, der mener, at omstilling til sommertid giver flere lyse timer, anskaffer sig en Little Sun solcellelampe, så kan de selv lade solen skinne, når de vil.

Jeg støtter til gengæld et borgerforslag om afskaffelse af sommertid.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Åh det ville være skønt at slippe for al den tid frem og tilbage… mit hoved kan ikke følge med og der er ingen besparelse i at vi ændret hvornår lyset er tændt.

  Må virkelig ind og se på det borger forslag også…. og så få hoved til at kunne stemme, nem ide er ikke altid nemt.

  1. Mit indre ur har utrolig svært ved at tilpasse sig sommertiden, så jeg håber virkelig, at den bliver afskaffet – jo før jo bedre.
   Jeg synes også, at det er lidt bøvlet med NeMID, men det går jo som regel 🙂

  1. Solcellelampen er nemlig rigtig fin 🙂
   Jeg tror, vi er mange, der gerne ser sommertiden afskaffet – der er mange, der støtter op om borgerforslaget for afskaffelse.

 2. Ja, så ku’ de lære det 😉 Jeg har ikke problemer som sådan med sommertiden(jo lidt i sept/okt, hvor det ville være rart at kunne stå op til normal standardtid), men synes, det er et overflødigt onde. Folketinget vil næppe gå enegang i EU og afskaffe sommertiden, men jeg hørte, at man selv i EU var nået til, at det er noget ressourcekrævende fjolleri, så det kunne jo være. Engang. Ad åre …

  1. Ja, mon ikke de kommer til fornuft på et tidspunkt? Du har ret, det bliver jo nok en fælles EU-beslutning, og debatten er allerede skudt i gang – så vi håber 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *