Akut trang til havregrød

En sjælden gang imellem får jeg pludselig lyst til  havregrød. Det skete i går, og jeg bestemte mig for, at jeg ville have havregrød til morgenmad i dag. Så jeg kogte mig en lille portion havregrød til morgen. Kun en lille portion – for jeg ved nemlig, at selv om jeg godt  kan længes efter grød, så skal jeg altså ikke have for meget af det.

Jeg spiste havregrøden bare med et lille drys sukker, præcis som jeg serverede den for mine børn, da de var små. Ikke noget med kanel, eller rosiner, mandler eller friske frugt på grøden, som jeg ellers ser rundt omkring, at nogen anbefaler. Det har jeg slet ikke lyst til.

Nu har jeg fået min grød. Det var dejligt, men nu varer det sikkert et pænt stykke tid, før jeg  får akut trang til grød igen.

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

    1. Smag og behag er forskellig og kan ikke diskuteres 😉 Det er sjovt, som man lige pludselig kan få lyst til sådan en portion grød.

    1. Det kan man da også sagtens. Da vi var unge, og pengene var små, blev der spist en del grød af forskellig slags ved vores spisebord – og jeg kan altså stadig komme til at længes efter sådan en portion. Det er både godt og sundt.

  1. Som morgenmad lægger havregrød en sund bund – og jeg kan godt lide det friske ved at have frugt på – og det søde med kanel og måske lidt smør.

    1. Havregrød er nemlig et rigtig sundt måltid at starte dagen på – næsten uanset, hvad man pifter den op med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *