Mig og min mobiltelefon

ANNONCE / Samarbejde med Mobilcovers.dk.

Det er ingen hemmelighed, at jeg har et ret afslappet forhold til min mobiltelefon. Det skal forstås på den måde, at jeg ikke nødvendigvis altid har min mobiltelefon på mig, når jeg forlader hjemmet. I mange situationer gider jeg ikke blive forstyrret af en kimende telefon, og så er det nemmest bare at lade den blive hjemme. F.eks har  jeg næsten aldrig min telefon med, når jeg er ude at gå tur. Jeg går primært for at få motion, men også for at få lidt tid helt uforstyrret i mine egne tanker. Der kan selvfølgelig være situationer, hvor jeg venter et opkald, og så tager jeg naturligvis telefonen med. Og lige præcis der, har jeg haft et problem. Om sommeren, når man er udendørs uden overtøj, hvor skal man så gøre af telefonen? Der er meget af mit sommertøj, der ikke er lommer i, og hvor gør jeg så af min telefon – eller mit kamera og mine nøgler for den sags skyld? Det problem er løst nu.

For nogle uger siden blev jeg kontaktet af Mobilcovers.dk med et tilbud om at teste nogle af deres produkter. Jeg kastede et blik på webshoppen og opdagede en masse tilbehør til mobiltelefoner, som jeg ikke anede, man kunne få. F.eks fandt jeg et løbebælte, hvor man kan opbevare sin telefon, mens man løber – eller går. Det er et smalt bælte, der næsten ikke fylder noget. Der er to lommer i bæltet, så man også kan medbringe sine nøgler, uden at de ridser mobilen. Det er da smart. Det varer lidt, før sommertøjet skal på igen, men jeg nyder allerede tanken om at være blevet det lille irritationsmoment med manglende lomme til telefonen kvit.

En anden ting, jeg faktisk har manglet til min telefon, er en holder. Min telefon plejer at ligge lidt rundt omkring, hvor jeg lige får lagt den. Derfor er det også sket af og til, at jeg har rendt og ledt efter den, fordi jeg har glemt, hvor jeg har lagt den. Flere gange har jeg lagt den ned i en skuffe og glemt alt om det. Det er ikke så smart. Jeg har kigget efter mobilholdere rundt omkring, men har ikke kunnet finde en, der både var pæn og til at betale. Men hos Mobilcovers.dk fandt jeg en fiks lille holder i træ. Jeg har haft holderen nogle uger nu, og jeg er rigtig glad for den. Den er pæn at se på, synes jeg, og min telefon har nu fået en fast plads, så jeg altid nemt kan finde den. Det er meget nemmere at få fat i telefonen, når den står i holderen, end når den ligger fladt på bordet. Meget praktisk kan telefonen også oplades, mens den ligger i holderen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Ja, det er meget sjovt når man opdager at man kan få ting man har brug for, men som man ikke vidste eksisterede 🙂 Desuden sjovt for mig at læse dit indlæg i dag, for jeg har også indgået et lille samarbejde med Mobilcovers.dk, og det er mit første sponsorerede indlæg, så det er ret stort for mig … Jeg udgiver dog først indlægget i eftermiddag.
  God weekend til dig, Randi!
  Kh Nana

  1. Det er nemlig rigtig sjovt at opdage, at et “problem” kan løses nemt og enkelt 🙂
   Jeg vil glæde mig til at læse dit indlæg senere 🙂

 2. Jeg syr små tasker, der passer præcist i størrelse til min telefon, og som kan hænge om halsen. Det er dumt, når man løber, men det gør jeg ikke 😉
  Derhjemme har den sin faste plads – uden holder …

  1. Det gælder om at finde noget, der fungerer. Desværre kan jeg ikke selv sy, så jeg må ty til de færdige løsninger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *