Fem ting du nok ikke vidste om mig

Der er en del bloggere, der har skrevet sådan nogle indlæg med 10 ting, man ikke i forvejen vidste om dem. Det er meget sjovt, synes jeg. Så nu prøver jeg selv at gøre det samme, men jeg nøjes med at fortælle fem ting om mig selv.

Her kommer fem ting,  som du måske ikke vidste om mig:

 1. Jeg er bange for at flyve. Jeg kan godt klare en flyvetur, men jeg har det ikke spor godt med det, og panikken ligger og lurer lige under overfladen. Jeg er allermest bange under takeoff.
 2. Da jeg var barn, drømte jeg om at blive barneplejerske – jo, det var der noget, der hed dengang.
 3. Jeg var ryger, fra jeg var 15 til jeg var 30. Det var svært at holde op, men hold da op hvor er jeg glad for den beslutning. I dag fatter jeg ikke, at jeg nogen sinde kunne finde på at ryge – jeg hader tobaksrøg.
 4. Jeg har engang være med i Lykkehjulet. Det var en rigtig sjov oplevelse. Det var tilbage i 88 eller 89, tror jeg nok – dengang man endnu ikke var begyndt at tage billeder af alt, hvad man foretager sig. Så jeg har ingen billeder fra begivenheden, men jeg har altså snakket med Bengt Burg, Dennis og Carina. Jeg vandt præmier for 1000 kr, men jeg har ikke nogen af tingene mere. Jeg har heller ikke videooptagelsen af programmet, for vi kom ret hurtigt til at optage noget andet oveni.
 5. Mine yndlingsserier på Netflix er Prison Break og Breaking Bad. Umiddelbart havde jeg ikke troet, at nogen af de to serier var noget for mig – men det var de.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Det er da en lidt sjov idé. Og rart at lære dig endnu bedre at kende 🙂
  Jeg forbinder Lykkehjulet med Rigshopitalets forældrestue hvor jeg så det hver aften da jeg var indlagt med min ældste. Jeg har nok set dig 🙂
  God solskinssøndag til dig, Randi!

  1. Jeg synes selv, at den slags indlæg er sjove at læse, når andre har skrevet dem. Mit indeholdt ikke de store afsløringer, men jo alligevel noget jeg ikke har været inde på på bloggen før 🙂

 2. Lykkehjulet, hvor ER det vildt! Jeg slugte det råt dengang; det var sådan noget jeg så sammen med min farmor, på langdistance, så kunne vi tale om det, når vi talte i telefon. Synes det er meget blæret, at du ‘kender’ både Bengt, Dennis og Carina! Super-cool ting at ha’ på sin ‘5-ting-om-mig’-liste!

 3. Som ny læser af din blog er det fint lige at få ridset lidt op om dig. Så uanset hvad du havde skrevet, ville det være nyt for mig 🙂
  Sjovt at “møde” nogen, der har været med i noget af alt det, vi ser på tv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *