Så skal der samles kastanjer

Det er nu, der skal samles kastanjer. Jeg kan i hvert fald slet ikke lade være.

Når jeg går tur på denne tid af året, kommer jeg tit hjem med lommerne fulde af kastanjer. Jeg beholder altid et par stykker i jakkelommen, bare fordi de er rare at røre ved. Resten ender i en skål på bordet, fordi de er smukke at se på.

Når jeg samler kastanjer, sørger jeg af og til for at få nogle af de grønne skaller med. De bliver lagt til tørre i carporten. Der ligger de tørt og godt. Når skallerne er helt tørre, får de den smukkeste, varme, brune farve og er virkelig flotte i vinterens dekorationer.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Vil du tænke dig, her hvor vi bor nu er slet ingen kastanjer. Jeg må køre ud i verden og finde et kastanjetræ, for du har ret: Det er nu man skal samle kastanjer 🙂

  2. Uh, jeg elsker også kastanjer, og der skal nye kastanjer i alle jakkelommer hvert efterår.
    Flot billede af dine blanke kastanjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *