Skriiiig

Jeg har det lidt blandet med det der halloweenhalløj.

Det var jo ikke noget vi fejrede, da vores sønner var børn, men det lader til, at vore dages børnefamilier har taget det til sig.

Forleden dag var vi sammen med Sander inde i en større legetøjsforretning og kigge på alle halloweentingene, og det var ikke så lidt, der var på hylderne. Det er klart, at børnene bliver optaget af det.

For et par år siden, da der første gang kom børn til vores dør til halloween og truede med at lave ballade, hvis ikke jeg rystede op med noget slik, var jeg totalt uforberedt. Jeg måtte beklageligvis indrømme overfor ungerne, at jeg ikke havde noget slik i huset, de kunne få. Året efter kom der også et par stykker, og da havde jeg heldigvis nogle slikkepinde i skabet, jeg kunne stikke dem.

I år var jeg forberedt. Jeg har overgivet mig. Så da et par små, skumle typer efter mørkets frembrud stod udenfor døren og så uhyggelige ud, fik de hver en forsvarlig håndfuld slik til at afværge eventuel ballade.

Det var såmænd mere hyggeligt end uhyggeligt.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Langsomt, men sikkert, overgiver man sig 😉
    Min kusines mand åbnede døren i aftes, da nogen ringede på. “Slik eller ballade!” … Jeg kom sådan til at grine, da han sagde “Nej tak” og lukkede døren – han anede ikke, hvad de unger var ude på.

    1. Ellen : Ha ha – det må også ha’ været lidt komisk, men jeg forstår ham godt – jeg gloede selv en ekstra gang for nogle år siden, da jeg åbnede døren, og der stod hele tre sortklædte hekse udenfor 🙂

  2. Jeg overgav mig straks til Halloween. Det er så hyggeligt at pynte med græskar og lys. Jeg er dog ikke så meget for de mere makabre udstillinger man ser (der må da også være små børn der bliver oprigtigt bange for afhuggede hænder og den slags). Men gærskarrene og de små udklædte børn, det er hyggeligt!

    1. Nana : Jeg markerer ikke selv halloween på nogen måde, men jeg nænner ikke at skuffe de udklædte børn, der kommer og banker på – de skal da ikke gå forgæves.

    1. Madame : Ja, det er sandelig blevet et hit blandt mindre børn. Det er også rigtig (u)hyggeligt at få besøg af sådan nogle små, skræmmende typer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *