Hallo fra skurvognen

Nu er vi så småt ved at vænne os til at bo i skurvogn. Det varer lige nogle dage, før man får justeret alting, så det passer til 30 kvadratmeter i stedet for de vante 142.

Lige for et øjeblik siden lykkedes det Henrik at få etableret internetadgang – det gør jo ikke livet her i skurvognen værre på nogen måde. Jeg har savnet bloguniverset, så det er skønt at være online igen.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Madame : Tak! Hele operationen forventes at vare 3 måneder, så vi kommer nok til at vænne os til de små forhold i skurvognen 🙂

  1. Så har I næsten lige så meget plads som i Charlottes første lejlighed, som var på 34 m2. Med to værelser, køkken og bad. DET var små rum! Men det var hendes første sted, hvor hun selv bestemte, og hun elskede den lejlighed oppe under taget i København 🙂
    Det er nok fornuftigt, at I har valgt sommermånederne til den udflytning.

    1. Ellen : Småt kan sagtens være godt! Vores søn har også haft en lejlighed i Kbh. på 37 m2. Forskellen er, at vi bor her to personer, men vi kender da heldigvis hinanden ret godt 🙂 Heldigvis er det i øjeblikket vejr til at være ude en hel del af tiden, og det hjælper meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *