Koncentreret spild af både tid og rengøringsmiddel

Det var godt, at jeg var alene hjemme i formiddags, da jeg tabte det meste af en dunk koncentreret universalrengøringsmiddel udover bryggersgulvet. Jeg kommenterede nemlig mit lille uheld med nogle mindre pæne gloser. Så jeg er godt tilfreds med, at der ikke var nogen, der hørte det.

Du milde himmel hvor alt det rengøringsmiddel skummede, da jeg tørrede det op. Der gik adskillige spandfulde vand til, før jeg fik has på det. Faktisk er der lidt tilbage endnu, men det er flydt ind under tørretumbleren. Der må det blive indtil videre, for jeg kan ikke flytte tørretumbleren ved egen hjælp.

Selvgjort er velgjort, som man siger – eller noget.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *