Gode septemberdage

Som jeg har været inde på tidligere, nyder jeg denne første efterårsmåned i fulde drag.

I weekenden havde vi besøg af vores ældste søn. Han bor jo i Grønland, hvor der er meget, meget smuk natur men  stort set ingen træer at kigge på, så vi havde planlagt en søndagstur i skoven. Det blev vejret bare ikke til, det regnede stort set hele dagen, så i stedet kørte vi en tur og kiggede på landskabet. Vi lagde  vejen forbi forskellige steder, der betyder noget for os som familie. Det var rigtig hyggeligt.

I dag lokkede solen og den blå himmel mig ud på travetur allerede tidligt på dagen. Det var dejligt. Jeg har simpelt hen så svært ved at undvære mine daglige gåture, men jeg er ikke vild med at gå i regnvejr. Alt andet vejr går jeg glad og gerne ud i, men hvis jeg går i regnvejr, er det fordi jeg er blevet overrasket af en byge. Jeg ved, at der er nogen, der godt kan lide at være ude i regnvejr, men jeg er ikke en af dem.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Regnvejr gider jeg simpelthen heller ikke at gå eller cykle i. Ikke engang selv om jeg har tøj, der kan holde mig tør.
    Heldigvis var vejret rigtig godt i formiddags.

    1. Madame : Ja, jeg ved, at du godt kan lide at gå i regnvejr – måske har du ret i, at det mest er et spørgsmål om at være klædt rigtigt på 🙂

    1. Eva : Ja, vi har virkelig fået meget regn i denne sæson – jeg føler mig heldig ved at bo et sted, hvor den megen nedbør ikke har voldt problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *