Vintergækker og hemmeligheder

Vi har været ude at nyde forårssolen. Vi gik en god tur og blev blæst godt igennem.

Vi tog et par vintergækker med ind. De skal bruges til noget hemmeligt – det kan jeg selvfølgelig ikke fortælle mere om.

Er der andre end mig, der plukker vintergækker til tophemmelige formål?

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

  1. Dejligt at I har været ude at nyde forårssolen – og har fundet de fineste vintergækker til hemmelige formål 🙂 Jeg må vist også i gang …

    1. Ellen : Jeg har lavet gækkebreve sammen med mine børn – og nu har jeg altså også prøvet at narre mit barnebarn – men den gik ikke 😉

  2. Ja, jeg elsker at glæde børn med gækkebreve. Efterhånden har jeg fået den alder, der gør, at det er børnebørn og niecer og nevøers børn, der får gækkebreve og senere påskeæg. Jeg nyder det meget hvert år

    1. Annettte : Mit barnebarn er egentlig for lille til at gætte et gækkebrev, for han begynder først i børnehaveklasse til sommer. Han har endnu ikke styr på, hvor mange bogstaver der er i de forskellige navne, men med lidt hjælp gik det – så nu skylder jeg ham et påskeæg 🙂

  3. Mit barnebarn er lige så lille men godt hjulpet får han det gættet. Det er herligt, ikke mindst for mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *