Gadekunst under forandring

Nu skal det her jo ikke udvikle sig til en uendelig række af billeder og indlæg om de dekorerede vægge i tunellen under landevejen i Holme-Olstrup, men jeg fik lige lyst til at vise endnu et lille udsnit af det, jeg ser, når jeg går igennem tunellen hver dag.

Jeg synes, det ser så fint ud med den røde cykel, der er parkeret. Den matcher de røde farveklatter på væggen. Der står stort set altid cykler i tunellen, men lige denne her passer perfekt. De skiftende cykler forandrer det samlede indtryk fra dag til dag eller fra det ene øjeblik til det andet.

Læg også lige mærke til figuren til venstre – der kan man da snakke om stikkelsbærben.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *