Så blev det hverdag igen

Hverdagen er vendt tilbage herhjemme. Henriks juleferie er slut. En enkelt arbejdsdag her før weekenden – det er da en blød start om ikke andet.

Jeg har brugt en god del af dagen på oprydning og rengøring og nyder nu resultatet. De sidste spor af jul og nytår er pist væk lige bortset fra min dejlige nytårsbuket, som jeg håber at få glæde af nogle dage endnu.

Jeg har også været ude at gå en tur i den friske luft. Det blæste en halv pelikan, men det var alligevel mildt og behageligt at være ude, syntes jeg. Faktisk er det helt forkert, at det er så mildt på en januardag – men det kan man jo dårligt være bekendt at beklage sig over.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

 1. Det er nu deligt at det er hverdag igen, synes jeg. Jeg kan faktisk bedst lide hverdagen 🙂

  I dag, da vi gik med hundene, talte vi om at vejret var som tidligt forår. Vinden var mild og martsagtig. Jeg klager ikke!

  1. Nana : Ja, jeg synes også godt om hverdagen 🙂 Luften var virkelig mild i dag til trods for blæsten – det føltes slet ikke som en januardag.

 2. Her udskyder vi hverdagen helt til mandag. Jeg var ganske vist på arbejde, men kun i knap 3 timer, så det kunne knap nok kaldes at starte. Det blæser lige lidt mere, end jeg bryder mig om, men det holder vel op igen, og så nyder jeg bare plusgraderne 🙂

  1. Fruen : Der er jo det gode ved vejret, at næsten uanset hvordan det arter sig, så er der nogen, der synes om det på den ene eller den anden måde 🙂

 3. Tjaaa… hverdagen starter først mandag, men alligevel i dag, for der er en del, der skal være klar til ugen.
  Vejret kan vi godt brokke os over, – det hjælper bare ikke noget. Og godt det samme, for vi ville nok aldrig kunne blive enige om, hvordan det skulle være.

  1. Eva : Det nytter nemlig ikke spor at brokke sig over noget, man ikke har indflydelse på – og hvis man kun har vejret at brokke sig over, så er man ikke så dårligt stillet endda 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *