Nu med fotodokumentation

Jeg blærede mig jo lidt i går med, at jeg har plukket et ret stort (økologisk) æble i min have.

Nu har Ellen spurgt efter et billede af æblet, så det iler jeg med at bringe.

Jeg har forsøgt at anskueliggøre æblets størrelse ved at placere et tekrus og en tændstikæske ved siden af.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Stort, flot æble! Og så blev jeg lige sendt tilbage til min gymnasietid, hvor vi havde en lærer, der altid pointerede, at det var vigtigt at have noget – fx netop en tændstikæske – når man skulle vurdere størrelsen af noget på billeder 🙂

    1. Fruen : Det er et mega æble, faktisk synes jeg, det er svært på et billede rigtigt at anskueliggøre, hvor stort det egentlig er. Godt, at vi stadig har vores skolelærdom i nogenlunde frisk erindring 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *