Weekendplaner – eller ej …

Jeg har lige set en annonce – her på min egen blog endda – hvor der står: Tag på forfatterkursus. Udlev forfatterdrømmen i weekenden.

I mailboksen er der også masser af forslag til, hvad man kan få en weekend til at gå med. Der er næsten ingen grænser for alle de aktiviteter, man kan kaste sig ud i. Og næsten ingen grænser for, hvad man formodes at kunne nå på en weekend.

Der er ikke noget af det, der frister. Jeg trænger til en weekend, hvor det mest handler om at sove længe, hvile, dovne og forkæle sig selv med en god bog, et varmt fodbad og andet i den dur.

Jeg er træt og fuldstændig uinteresseret i spændende aktiviteter, aftaler, udfordringer, oplevelser og alt muligt andet, der kræver noget af mig.

Jeg trænger vist bare til at lade op.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Mon ikke, vi er mange, der har det ligesom du? Hvis alle aktiviteterne også indebar sol og varme, så kunne vi måske trækkes med :-)! Det lyder ellers spændende med et forfatterkursus, men jeg er sikker på, at jeg behøver mere end en weekend!
  Rigtig god weekend med batteriopladning!

  1. Nonna : Jeg tænkte det samme om det forfatterkursus – mon ikke det er begrænset, hvad man kan nå at lære på en weekend? Jeg ville nok også satse på et lidt længere forløb 🙂
   Rigtig god weekend til dig!

 2. Det er vist ret karakteristisk for vores samfund at det gælder om at holde et højt aktivitetsniveau, selv om det nok er vældig sundt for de fleste at lave ingenting engang imellem.

  God afslapningsweekend til dig!

  1. Nana : Det er godt – faktisk helt nødvendigt – at puste ud engang imellem. Sådan er det i hvert fald for mig.
   Rigtig god weekend til dig!

 3. Godt, at weekenderne er opfundet, og at man normalt selv bestemmer, hvad man kan bruge dem til!
  Jeg har set tilbud om forfatterkurser, men har en fiks ide om, at hvis man er forfatter, behøver man ikke et kursus, lige som man ikke behøver at lære at digte, hvis man er en god digter. De, der har brug for den slags kurser, vil, efter min bedste overbevisning, aldrig blive andet end middelmådige.
  Men jeg kan jo sagtens tage fejl 😉 – der er jo trods alt noget, der hedder kunstakademier, hvor gode malere lærer at blive bedre … men ingen former for kunst kan læres fra grunden; man er nødt til at starte med at have et talent.

  1. Ellen : Der er i hvert fald ingen, der kan blive forfatter ved at følge et weekendkursus 🙂 I øvrigt er jeg helt enig med dig, der skal talent til. Der er ikke nogen nemme genveje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *