Føj for den da

Ved I, hvad jeg hader?

Jeg hader når kassedamen, der er i fuld gang med at scanne mine varer, tørrer  næsen med tommel- og pegefinger, hver gang hun har kørt tre-fire varer igennem.

Jeg kan næsten ikke holde det ud, så meget myrekryb får jeg.

På den måde kan man jo hurtigt få lidt eksta med hjem ganske gratis, når man handler.

Føj, siger jeg bare. Varerne er da heldigvis emballeret – men alligevel.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Åh, jeg er også meget sart med den slags. Da mine børn var mindre syntes de ofte det var pinligt at være ude at handle med mig når jeg fx bad ekspedienten hos bageren om at bruge en tang i stedet for fingrene …

    1. Nana : Faktisk synes jeg slet ikke, at det er at være sart. Jeg synes ærlig talt godt, at man kan forvente, at almindelig god hygiejne overholdes i en forretning, hvor man håndterer fødevarer – og i det hele taget.

    1. Madame : Rigtig ubehageligt. Jeg burde selvfølgelig have sagt noget, men jeg kunne ikke få mig selv til det foran en lang kassekø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *