Jeg har lige læst …

Jeg har lige læst Introvert af Anna Skyggebjerg.

Som mange andre kender jeg Anna Skyggebjerg fra hendes blog Hele 3 ting. Jeg kan rigtig godt lide at følge med på Annas blog, så da jeg for nogen tid siden læste, at hun havde skrevet en bog om at være introvert, blev jeg med det samme interesseret.

Bogen handler om, hvordan man som introvert lærer at stå ved sig selv og trives i en verden, hvor man helst skal være vældig udadvendt. Bogen er fuld af gode råd til, hvordan man gør det at være introvert til en styrke, hvordan man agerer i en ekstrovert verden uden at gå (alt for meget) på kompromis med sig selv.

Jeg er ikke selv noget voldsomt udadvendt menneske, så jeg har fået en hel del ud af at læse bogen. Der har været meget, jeg kunne nikke genkendende til i Annas beskrivelse af introverte personer og deres styrker og svagheder. Så tak til Anna for at sætte fokus på denne forskellighed hos os mennesker.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Den er skrevet på listen….
    Jeg kan også godt lide at følge med hos Anna Skyggebjerg. Og jeg er heller ikke nogen “party-girl”. Så jeg glæder mig til at læse den.

    1. Eva : Heldigvis har verden også brug for de mere stille og eftertænksomme typer 🙂

  2. Jeg læste også om bogen i avisen – det lyder meget spændende! Tak for anbefalingen, den må bestemt læses 🙂

    1. Madame : Det er absolut en bog, der er værd at stifte bekendtskab med. Hvis ikke man selv er introvert i en eller anden grad, så kender man garanteret en, der er 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *