En hjertelig velkomst

Egentlig havde jeg planlagt, at jeg nok ville tage imod invitationen og gå til åbningsfest hos Lulu’s i dag.

Da det kom til stykket, kunne jeg bare mærke på dagsformen, at jeg havde meget mere brug for en stille dag med masser af fred og ro end for fest og farver.

Sådan blev det, så jeg venter til en anden dag med at besøge byens nye butik.

I dag nøjedes jeg med at slå et slag forbi stationsbygningen på formiddagens gåtur. Der lagde jeg mærke til en lille sød detalje. Lulu’s bød sine gæster hjerteligt velkommen med et lille perlehjerte på døren.

Meget enkelt og smaddersødt.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Ja, det er rigtig sødt! Nogle dage har man mere brug fred og ro end for fest og farver. Jeg glæder mig at læse, hvad du oplever indenfor hos Lulu!

  2. Super fin ide som velkomst – ogsaa ved andre anledninger. Jeg har allerede videreudviklet den til hver ny maerkedag. Og saa vil jeg faa mit barnebarn til at lave den i mange forskellige udgaver, ikke?
    Rigtig god soendag!

  3. Tina: Ja, hjerterne er rigtig fine – jeg vil bestemt også prøve at få lavet nogle – jeg tænker, at de også vil være fine på juletræet 🙂
    Også en rigtig god søndag til dgi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *