Glæde på morgenkvisten

Da jeg kiggede i min mailbox her til morgen, var der en mail fra en kvinde, jeg ikke kender. Der sker vist ikke noget ved at røbe, at forbogstavet i hendes fornavn er I – så det kalder jeg hende.

Det var en utrolig sød mail. I roste min blog. Det er altid dejligt at få ros, og det er virkelig dejligt, at et menneske, der slet ikke kender mig, har taget sig tid til at sætte sig ned og sende mig så sød og venlig en hilsen.

I fortalte i mailen, at hun for nogle år siden havde købt en lille porcelænsbog i en genbrugsbutik. Bogen var sådan en med Fader Vor på – præcis som den, jeg havde som barn, og som jeg har fortalt om her på bloggen.

I har med sin hilsen givet min dag den bedste start. Det er jeg meget taknemmelig for. Tusind tak, I.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *